Aloa Vera kao lijek

Aloa Vera kao lijek

Aloa vera kao lijek!
Aloe Vera i njezine blagodati su poznate već tisućama godina, još iz doba antičkog Egipta gdje je Aloa Vera bila poznata kao “biljka besmrtnosti”

Aloa vera kao lijek

Aloe vera sadrži više od 240 prehrambenih i ljekovitih sastojaka! Među njima su vitamini (C, B1, B2, B3, B6, B9, B12, C, E i folna kiselina), minerali (magnezij, mangan, cink, bakar, krom, kalcij, kalij i željezo), antioksidansi, aminokiseline, enzimi, antrakinine, lignine, saponine…
Još uvijek se vode rasprave o tome je li biljka Aloa Vera lijek za sve bolesti za koje se tvrdi da jest.
U nastavku ćemo se fokusirati na neke od znanstvenih činjenica

Aloa Vera ubrzava zacjeljivanje rana od opeklina

Znanstvena istraživanja pokazuju da je Aloe vera učinkovita za tretman opeklina prvog i drugog stupnja, na odnosu na konvencionalne lijekove svojim djelovanjem, vrijeme ozdravljenja skraćuje čak za 9 dana.
Aloa vera sadrži aktivne sastojke koji umanjuju bolove i upale te potiče rast i obnavljanje kože, također vrlo dobro hidratizira kožu,
Aloe veru preporučuju koristiti kod manjih opeklina i iritacija kože.

Snižava krvni tlak i uništava stanice tumora 

 Aloe vera gel možemo uzimati oralno i na taj će način potaknuti probavu, neutralizirati pojačanu želučanu kiselinu, normalizirati pH stolice, a pomaže i patite li od opstipacija.
U većim količinama Gel Aloe vere može biti jak laksativ, čisti jetru od toksina te pomaže u regeneraciji tog organa.
Također se preporučuje kao dodatak terapiji kod bolesti žući, ciroze jetara, akutnog i kroničnog hepatitisa, pomaže i osobama sa diabetesom jer regulira te snižava razinu šećera u krvi i smanjuje oscilacije šećera.
Jača srčani mišić, snižava razinu kolesterola u krvi, snižava krvni tlak, uništava stanice tumora, jača imunološki sustav i umanjuje nuspojave kemoterapije.




NARUČITE FOREVER LIVING PRODUCTS U VAŠOJ ZEMLJI!



UKUSAAUSTRALIA
CANADACZECHGREECE
LUXEMBOURGBELGIUMSPAIN
NEW ZEALANDNORTHERN IRELANDNETHERLANDS
IRELANDSLOVAK REPUBLICPORTUGAL

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Primjedbe