Biti fit- 5 glavnih načina kako otopiti salo sa trbuha

Biti fit- 5 glavnih načina kako otopiti salo sa trbuha

Ta tvrdoglava masnoća na trbuhu. Nema ništa više frustrirajuće od onoga prljavog kruha i “ljubavne ručke” koje neće otići unatoč vježbanju. Kako biti fit?
Trbušna masnoća je jako loša za vaše zdravlje i čini vas manje sigurnijim. Ova vrsta bijelog, masnog tkiva proizvodi vam više kortizola – hormona stresa – i doživljava upalu.
Trbušna masnoća također povećava rizik od dijabetesa tipa 2 i bolesti srca. Evo 5 načina za spaljivanje trbuha, tako da možete izgledati i osjećati se sjajno.

Biti fit- slijedite ove jednostavne načine

Jesti više proteina

Vaši ravni trbušnjaci su nastali u kuhinji. Hrana bogata proteinom pomaže u zaštiti od inzulinske rezistencije.
Kako starimo, tijelo počinje proizvoditi više inzulina, budući da vaše masnoće i stanice mišića ne reagiraju ispravno na njega.
Inzulin potiče skladištenje masti, osobito u sredini. Ciljajte na prehranu koja pruža 30% proteina, 40% ugljikohidrata i 30% masti.
Pokazalo se da protein smanjuje žudnje, potiče kalorije koje svakodnevno spali i pomažu vam da jedete manje kalorija dnevno.
Za biti fit, ciljajte na hranu kao što su jaja, riba, plodovi mora, perad, meso, mliječne proizvode i dodatke proteina sirutke (za smoothie, koji bi trebali sadržavati povrće, a ne puno voća ili soka)

Izbjegavajte šećer i ugljikohidrate

Ograničavanje ugljikohidrata je učinkovit način gubljenja masnoća, posebno trbušnih masti oko organa. Izbjegavajte prerađene i rafinirane ugljikohidrate poput bijelog kruha i tjestenine.
Šećer je loš za vašu trbušnu masnoću, metaboličko zdravlje i zdravlje mozga, i to bi trebalo biti ograničeno iz više zdravstvenih razloga.
Kada jedete previše rafiniranog šećera (što je pola glukoze i pol fruktoze), jetra ne može sve metabolizirati, a prisilno je pretvoriti višak fruktoze u pohranjenu masnoću.
Izbjegavajte slatke napitke i hranu, no ipak možete i dalje jesti cijelo voće koje su manje fruktoze od rafiniranih šećera i bogate vlaknima.
Istraživanja su otkrila da je vlakno djelotvorno u smanjenju trbušne masti.

Više spavajte

Dobivanje sa samo pet sati spavanja po noći povećava masno tkivo. Cilj za 8 sati spavanja i pokušajte otići u krevet i probuditi se u isto doba dana.
To čuva vaš unutarnji sat dosljedan i vodi do niže razine kortizola i niže količine trbuh masnoća.

Radite kardiovaskularne vježbe

Za biti fit, kardiovaskularna vježba osobito je korisna u smanjenju trbušne masnoće. To uključuje aerobik, šetnju, vožnju, vožnju biciklom i plivanje.
Trening intervala visokog intenziteta (TIVI) je brz način za spaljivanje masnog tkiva u kratkom vremenu. Također vam daje metabolički poticaj koji traje 24 do 48 sati nakon završetka vježbanja.
Učinak TIVI uključuje kratke eksplozije intenzivne aktivnosti s kratkim razdobljima oporavka. Razmislite o Marincima, skok s raznoženjem i odručenjem (jumping jacks), sprintu, itd.
Za kratko razdoblje. Možete dobiti puno koristi od kratkog TIVI vježbanja. Možete dobiti puno ideja o tim i ostalim vježbama sagorijevanje masnoće.

Smanjiti stres

Kao što je spomenuto, kortizol je neprijatelj vašeg ravnog trbuha. Želite smanjiti stres kako biste smanjili razinu kortizola.
Pronađite prirodne načine za ublažavanje stresa poput tjelovježbe, masaže, meditacije ili joge. 2012 istraživanje o ženama u postmenopauzi koje su pokušale jogu 16 tjedana izvijestile su o značajnom smanjenju masnog tkiva.
Ne zaboravite da najuspješniji načini za spaljivanje trbušne masti i biti fit uključuju VITI, druge oblike kardio, trening snage, dobivanje odgovarajuće količine sna, upravljanje stresom i praćenje pravilne prehrane.
Nakon programa oporavka masnoće koji vas drži na stazi s prehranom i vježbanjem može vam pomoći u razvijanju zdravog načina života.
Dobivanje pravilnih smjernica (pa čak i pravih recepata) može vam pomoći da se dugoročno zadržite s tim promjenama.
Tako da možete zadržati trbušnu masnoću i uživati ​​u novom izgledu i zdravstvenim prednostima koje dolaze s smanjenjem opasnog masnog tkiva.
Možda će vas zanimati, kliknite ovdje!

Ako Vam se sviđa ovaj članak, podijelite ga zajedno sa svojim prijateljima na društvenim mrežama!
Hvala Vam unaprijed!
Vaš
Budišćak team

NARUČITE FOREVER LIVING PRODUCTS U VAŠOJ ZEMLJI!



UKUSAAUSTRALIA
CANADACZECHGREECE
LUXEMBOURGBELGIUMSPAIN
NEW ZEALANDNORTHERN IRELANDNETHERLANDS
IRELANDSLOVAK REPUBLICPORTUGAL

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Primjedbe